What’s FOMO

What's Fomo

fear of missing out

In onze hedendaagse maatschappij ligt de nadruk sterk op optimaal presteren in alle aspecten van het leven, of het nu gaat om onze carrière, sociale relaties of persoonlijke ontwikkeling. We streven ernaar om overal het beste uit te halen. Deze constante druk kan leiden tot een fenomeen dat bekendstaat als FOMO – de ‘Fear of Missing Out’. FOMO is het angstgevoel dat je iets mist, zoals een belangrijk evenement of een kans in de professionele sfeer. Dit kan resulteren in een ongezonde balans tussen werk en privé, en gevoelens van onrust of ontevredenheid. Onze coaching richt zich op het herkennen en beheersen van deze gevoelens en helpt je een meer gebalanceerd, gelukkig en mentaal gezond leven te leiden, vrij van de greep van FOMO.

Overwinnen van FOMO

Vind Rust in een Drukke Wereld

In een tijd waarin we continu streven naar succes in elke dimensie van ons leven, kan de angst om iets te missen – FOMO – een constante bron van stress zijn. Het is het gevoel dat we achterblijven terwijl anderen schijnbaar vooruitgaan. Onze coaching helpt je deze angst te herkennen en er effectief mee om te gaan. We leren je hoe je balans kunt vinden en voldoening kunt ervaren in je huidige leven, zonder de druk om altijd ‘meer’ of ‘beter’ te moeten zijn.

Trajecten

Balans in Werk en Privéleven

Beoordelingen

Wat onze klanten zeggen

MAAK EEN AFSPRAAK

Begin vandaag nog met uw persoonlijke groei. Boek een consultatie en zet de eerste stap naar een leven vol balans en welzijn.