Pakketten

De onderstaande pakketten worden op dit moment door onze praktijk aangeboden:

EMDR i.c.m. Psychosociale hulpverlening

Dit pakket biedt na de EMDR-sessies nog een aantal psychosociale sessies aan. Na het verwerken van de ingrijpende gebeurtenis, ontstaan er veelal nieuwe inzichten en zal je anders in het leven staan. Wie is deze nieuwe ik, waar wilt hij of zij naar toe en wat en welke plek heeft deze nieuwe ik in de samenleving. Dit zijn allemaal vragen die behandeld zullen worden.

Dit traject geeft je de mogelijkheid om jezelf weer opnieuw te ontdekken en krachtiger in het leven te staan.

Mediation & Relatietherapie

Dit pakket is speciaal ontwikkeld voor partijen die na het oplossen van hun conflict nog veelal met elkaar te maken zullen hebben. Denk hierbij aan buren, gescheiden partners met kinderen, conflicten binnen de familie of relatie. Een conflict kan zorgen voor een verstoorde relatie, ondanks dat deze is opgelost of uitgesproken. Zo kunnen er vertrouwensproblemen ontstaan of weet men niet hoe met elkaar om te gaan in de nieuwe situatie.

Na het afronden van het mediation traject, volgt een aangepast traject van relatietherapie. Hier worden o.a. de volgende vragen beantwoord:
  • Hoe staan jullie na het oplossen van het conflict in de relatie?
  • Hoe zouden jullie de relatie het liefst willen zien?
  • Hoe kunnen we dat bewerkstellen?
Mocht u vragen hebben naar aanleiding van een pakket stuur dan een mailtje naar info@praktijkmoese.nl of vul het contactformulier in.